08.10.2018

Din Hizmetine Adanmış Ömürler ve Şehitler için Hatim -Mevlid

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 5 Ekim Cuma günü yapılması planlanan Din Hizmetine Adanmış Ömürler ve Şehitler için Hatim -Mevlid programı Haymana Merkez Camii'nde gerçekleştirildi.

Haymana din görevlilerince okunan 70 civarında hatmi şerifin duasının da yapıldığı programda, Camiler ve Din hizmetlerine katkı sunan tüm görevli ve vatandaşlardan ahirete irtihal etmiş olanların ruhuna ithafen,hayatta olanlara da sağlık ve huzur temennilerinin dile getirildiği dualar yapılırken bir gün önce Batman'da hain pusu sonucu şehit edilen 8 askerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz de anılarak hasıl olan sevaplar hediye edildi.

İlçemiz mekezinde bulunan bazı cami görevlilerince okunan mevlid programı, Müftü Şinasi ÖZTÜRK'ün kısa vaazı e akabinde yaptığı dua ile son buldu.

Programa çok sayıda vatandaş iştirak etti.