28.09.2018

Haymana Din GörevlilerineFETÖ ve Din İstismarıyla Mücadele Semineri

Diyanet İşleri Başkanlığınca tüm yurt çapında din görevlilerine yönelik düzenlenen "FETÖ ve DAEŞ gibi Zaralı Akımlara Karşı Din İstismarı ile Mücadele Semineri" İlçe Müftülüğümüz personeline yönelik olarak 20.09.2018 Perşembe günü Müftülüğümüz yanındaki Müftülük Mescidinde slayt ve ses düzeni kurulu ortamda yapılmıştır.

Seminer, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Daire Başkanı Abdurrahman AKKUŞ, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Bahattin AKBAŞ ve Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Ahmet OĞUZ tarafından verilmiştir.

Seminer saat 10:15’de başlayıp 12:00’da sona ermek suretiyle 1 saat 45 dakika sürmüş ve seminere mevcut tüm personelimiz (80 kişi) iştirak etmiştir.

Seminer sonunda tüm görevlilere Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan “FETÖ” ve “DAEŞ”le ilgili kitapçıklar dağıtılmıştır.

Anlatılan hususlar genel bilinenlerden öte, ayrıntı ve detay bilgi içerdiğinden personelin ilgisini çekmiş ve sonuna kadar dikkatle takip ettikleri gözlemlenmiştir.