İlçe Müftümüz Abdullah YALMAN Haymana esnaflarından Miras Restaurant sahibi Olcay Memduh KAPLAN bilinen adıyla Mamoş Ustanın hazırladığı Aşure tatlısı ikramına katılarak dua etti.
19.07.2024
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri ilçe protokol üyelerinin katılımıyla 15 Temmuz Meydanına kurulan resim sergisinin açılışı ile başladı.
15.07.2024
İlçe Müftümüz Abdullah YALMAN Cuma namazı öncesinde İlçemiz Merkez Büyük Camiinde vaaz ederek, namaz kıldırdı.Namaz akabinde Emekli Öğretmen Yunus ÇAMLICA'nın eşi Zehra ÇAMLICA'nın cenaze namazını kıldırdı.
12.07.2024
İlçe Müftümüz Abdullah YALMAN sabah Merkez Büyük Camii, öğleden sonra Merkez Hacı Paşa Camii ve Evci Mahallesi Yaz Kur'an Kurslarını ziyaret etti.
10.07.2024
Haymana Nüfus Müdürü Fahri TANRIVERDİ ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet Nazmi KARACA Hac farizasından dönen İlçe Müftümüz Abdullah YALMAN'I Makamında ziyaret ettiler.
10.07.2024
Mesajlar