09.04.2024

MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN İFTAR PROGRAMLARI BEREKETLİ OLDU

İlçe Müftülüğümüzün Ramazan ayı iftar programları; Din Görevlileri, Daire Personeli, Kur’an Kursları, Çocuklar, Gençlik, KYK ve Okullar olmak üzere çeşitli kategorilerde gerçekleştirildi.

Emekli din görevlilerimiz ve emekli daire personelimizle buluştuğumuz ilk iftar programında, Sayın Kaymakamımız Erol RÜSTEMOĞLU ile Sayın Müftümüz Yusuf BİNGÖL, emekli din görevlilerimiz ve emekli daire personelimize birlikte plaket takdim etti.

İlçe Müftülüğümüz Gençlik Koordinatör Yardımcısı ve Hz. İsa Mescidi İmam-Hatibi Tuncay KANMIŞ; İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik “2. Geleneksel Hz. İsa Mescidi Gençlik İftar Buluşması" temasıyla iki iftar buluşması düzenledi. İftar buluşmalarına; başta Sayın Kaymakamımız Erol RÜSTEMOĞLU olmak üzere, Müftümüz Sayın Yusuf BİNGÖL, Müftülüğümüz Şube Müdürü Seyit Ali CANTÜRK, vaizlerimiz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi Müdürü ve öğretmenleri katıldı. Üçüncü iftar programı ise; ÇEDES projesi kapsamında Müftülüğümüz Din Hizmetleri Uzmanı Yahya ÇAMUR ve Kur’an Kursu öğreticileri ile Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi, Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımlarıyla yapıldı.

Muvazzaf din görevlilerimiz ve daire personelimizle paylaştığımız iftar sevinci programının organizatörlüğünü ise, emekli İl Müftüsü Sayın Yüksel KAYMAK ile İlçe Müftümüz Sayın Yusuf BİNGÖL gerçekleştirdi.

Müftülüğümüz ADRB Koordinatörü Vaiz Dr. Amine Nuriye ÇITIRIK’ın düzenlediği ve İlçemiz çocuk evlerinde kalan çocuklarımızın Kurum yetkilileriyle katıldığı iftar programıyla, “Büyüklerimiz küçüklerle bir kez daha ift(ih)ar etti.”

Bayan Gençlik Koordinatörlüğü Manevi Danışmanı ve Kur’an Kursu Öğreticisi Sümeyye ARSLAN; Milli İrade Kız Yurdu öğrencileriyle iki kez TOKİ Hilal Kur’an Kursu’nda, bir kez de STK’da iftarlarını açarak misafir oldu.