21.03.2024

KAYMAKAMIMIZ MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN GENÇLİK İFTAR BULUŞMASINA KATILDI

İlçe Müftülüğümüz Gençlik Koordinatör Yardımcısı ve Hz. İsa Mescidi İmam-Hatibi Tuncay KANMIŞ, “2. Geleneksel Hz. İsa Mescidi Gençlik İftar Buluşması" programını gerçekleştirdi.

İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik düzenlenen programa; başta Kaymakamımız Sayın Erol RÜSTEMOĞLU olmak üzere, Müftümüz Sayın Yusuf BİNGÖL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi Müdürü ve öğretmenleri ile vaizlerimiz katıldı.

‘Gençlik İftar Buluşması’ programında Kaymakamımız gençlerle özel ilgilendi. Akşam namazını cemaatle kıldıran Müftümüz de, Ramazan ayında gençlerle namaz kılmaktan ve onların iftar sevincini paylaşmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Programın sonunda Müftümüz, Gençlik Koordinatörlüğümüze ve katılımcılara teşekkür ederek gençlere başarılar diledi.