24.02.2024

ÇEDES PROJESİ YOĞUN BİR ŞEKİLDE UYGULANIYOR

İlçe Müftülüğümüz ÇEDES Koordinatörü Tuncay KANMIŞ, ÇEDES projesi kapsamında pek çok faaliyeti koordine etmeye devam ediyor.

Bu bağlamda ÇEDES projesi faaliyetleri; genellikle okul, cami ve gençlik merkezi buluşmaları, bazen de Okullar ’da seminerler şeklinde yürütülüyor.

ÇEDES projesi aylık değerlerin işlendiği bu etkinlikler; en son Hacı Hasan Mah. Cami ile Hacı Hasan İlkokulu, Hacılar Mah. Cami ile Hacılar Ortaokulu, Hastane Cami ile Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi ve TEK Lojmanları Cami ile TEK Ortaokulu’nda Cami- Okul buluşmaları, Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde de seminerler şeklinde gerçekleştirildi.

Öğrenciler ve rehber öğretmenlerin oldukça yoğun ilgi gösterdiği ÇEDES projesi faaliyetleri, çeşitli ikramlar ile hediyelerin sunumunun ardından hatıra fotoğrafı çekimleriyle sona eriyor.