10.02.2024

BAŞKANLIĞIMIZ EĞİTİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ SEDİDE AKBULUT HAFIZLARIN TAÇ GİYME MERASİMİNE KATILDI

İlçe Müftülüğümüz TOKİ Hilal Kur'an Kursu’nda hafızlığını tamamlayıp icazetlerini alan on Hafız için Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre Merkezi’nde Taç Giyme merasimi düzenlendi.

Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği programa, Başkanlığımız Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Sedide AKBULUT da katıldı.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı icazet merasimi, Müftümüz Sayın Yusuf BİNGÖL’ün açış konuşmasıyla başladı. Daha sonra Genel Müdürümüz AKBULUT yaptığı konuşmada; Hafızlarımıza emek veren hocalarımızı, hafızlarımızın anne ve babalarını ve hafızlarımızı tebrik ederek, “bir ömür boyu hafızlıklarını korumalarını Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Ardından icazet merasimine TRT sanatçısı Ömer Faruk GÜNEY’in Tasavvuf Musikisi Konseri ile devam edildi.

Hafızların tek tek taçlarını giydikleri ve aşr-ı şeriflerin okunduğu icazet merasimi, hediye takdimi ve hatim duası ile sona erdi.