04.03.2022

ENGELSİZ CAMİ- ENGELSİZ İBADET

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanlığı, engelli bireylerin cami hizmetlerinden daha çok istifade etmesini sağlamak amacıyla “Engelsiz Cami- Engelsiz İbadet” adında bir proje yürütmektedir.

Adı geçen bu proje çerçevesinde 2022 yılı boyunca her ayın son pazar günü Müftülüğümüzün belirleyeceği engelli erişimine uygun her ay farklı bir merkezi camide ve öğle namazında engelli vatandaşlarımız ve aileleriyle birlikte buluşma programı düzenlenecektir.

Mart ayı buluşmasının Merkez Camiinde 27.03.2022 Pazar günü yapılması planlanan bu programa, bütün engelli vatandaşlarımız aileleriyle birlikte davetlidir. (İletişim adresleri ekte’dir.)

Ek:

Telefon             : 0 312-484 02 04