26.11.2019

BAŞKAN YARDIMCIMIZ DR.BURHAN İŞLİYEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Sayın Dr.Burhan İŞLİYEN ve Yatırm Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Özcan GÖKÇEBAY, İlçe Müftülüğümüzü ziyaret ettiler. Sayın Başkan Yardımcımızı ve Daire Başkanımızı İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK ve Daire personeli karşıladı. Müftümüz, İlçemizde yapılan çalışmalar ve inşaatı devam eden Müftülük Sitesi hakkında bilgi verdi. Başkan Yardımcımız Dr. Burhan İşliyen, İlçe Müftümüze “Serlevha Hadisler” kitabını hediye etti ve görevinde başarılar diledi. Başkan Yardımcımız ve Daire Başkanımız, İlçe Müftümüzle birlikte Kaymakamımız Tülay Baydar Bilgihan’ı ziyaret ettiler. Kaymakamımıza “Riyazüs-Salihin” kitabı hediye edildi.

Daha sonra, Başkan Yardımcımızla birlikte, inşaatı devam eden Müftülük sitesi alanına geçildi. İnşaatta incelemelerde bulunan Başkan Yardımcımız, “Müftülük sitesi, Gölbaşı İlçemizin ihtiyacı. Bu ihtiyacın giderilmesi için de Müftü bey, kısa sürede ve ekonomik anlamda dar bir zamanda bu çalışmayı başlattı. Biz de üzerimize düşen desteği vereceğiz. Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK de ziyaretleriyle Müftülüğümüzü şereflendiren Sayın Başkan Yardımcımıza ve Daire Başkanına teşekkür etti.