08.05.2019

4-6 YAŞ KURSLARIMIZ YIL SONU ETKİNLİKLERİ YAPTILAR

İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızın yıl sonu etkinlikleri Sahil Parkta yapıldı.

Programa öğrenci velileri ve İlçe halkı katıldı. Program, öğrencilerimizin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK yapmış olduğu açış konuşmasında; "23 sınıfta 495 öğrencimiz eğitim öğretim görmektedir. 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızda öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerimi, Allah sevgisini, Peygamber sevgisini, Vatan sevgisini ve Ana-Baba sevgisini öğrenmekteler. Bu kurslarımız, çocuklarımızı toplu eğitmenin ilk basamağıdır. Bu kurslarımızda anne babalar bizlere güvenip yavrularını emanet etmektedirler. Biz de onların bu güvenlerini boşa çıkarmamak için hep birlikte çalışıyoruz. Onların yetiştirilmesinde emeği geçen öğreticilerimize ve anne babalarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Programda öğrenciler, Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okudular. Çocuklar için çeşitli oyunlar sergilendi. Velilerimiz, programın çok güzel olduğunu ve tekrar edilmesini istedi. Program, yapılan kermes ve piknikle sona erdi.