08.05.2019

İLÇE MÜFTÜMÜZE VEFA ZİYARETİ

Denizli Sarayköy İlçe Müftüsü Yaşar Toker, Cami ve Kur’an Kursları Dernek Başkanı Salim Çağlı, emekli imamlar ve bir gurup vatandaşla birlikte İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK’i ziyaret etti.

İlçe Müftümüzü ziyaret eden heyet adına konuşan Dernek Başkanı Salim Çağlı, “Sarayköy İlçemizde görev yaptığınız 2014-2018 yılları arasında İlçemize kazandırdığınız eserler için, İlçe halkımız adına teşekkür ediyoruz. Biz, az bir gurup olarak ziyarete geldik ancak tüm İlçe halkının selamını ve dualarını getirdik. Allah sizden razı olsun. Yeni görev yeriniz hayırlı olsun. Yolunuz açık olsun.” dedi.

Sarayköy İlçe Müftüsü Yaşar Toker de, “Sarayköy halkının sizi unutması mümkün değil. Çünkü çok büyük cesaret isteyen eserler bıraktınız. Halk size dua ediyor. Burada da yeni eserlere imza atacağınıza inanıyorum. Yeni göreviniz hayırlı olsun.” dedi.

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK de, “Makamlar ve görev yerleri gelip geçicidir. O makam ve görev yerinde hoş bir seda ve hayırlı eserler bırakabilirsek, ne mutlu bize. Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bizden de dostlara selam götürün.” dedi.

İlçe Müftümüz, misafirlere, İlçemiz ve hazırlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ziyaret, İlçe gezisiyle sona erdi.