16.04.2019

İL MÜFTÜMÜZLE BİRLİKTE BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİK

İlçe Müftümüz Ahmet DİLEK, İl Müftümüz Sayın Mehmet SÖNMEZOĞLU ile birlikte, Belediye Başkanlığı görevine seçilen Sayın Ramazan ŞİMŞEK’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu; “Gölbaşı halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanı seçilen Ramazan Şimşek Bey’i tebrik ediyoruz. Cenab-ı Hak hayırlı, uğurlu eylesin. Hayırlı ve kalıcı hizmetlere vesile eylesin.” dedi. İlçe Müftümüz de İlçemizin ihtiyacı olan ve birlikte yapılabilecek projeler hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de; “Sayın İl Müftümüz ve İlçe Müftümüz olarak sizlerin ziyareti bizi mutlu etti. Sizlerin duaları bizim için önemli. İlçemiz için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Rabbim bizleri utandırmasın.” dedi.

İl Müftümüz ve İlçe Müftümüz, Belediye Başkanına Kur’an-ı Kerim ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitap hediye ettiler. Ziyarete Müftülük Şube Müdürü Ali Erdem Özel de eşlik etti.