24.10.2018

İlçe Müftümüz Ahmet Dilek Görevine Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığımızın İlçe Müftüleri atamasıyla Gölbaşı İlçe Müftülüğüne atanan Müftümüz Ahmet DİLEK görevine başladı.

Gölbaşı İlçe Müftülüğü görevine başlayan Müftümüz Ahmet DİLEK, burada göreve başlamakla sorumluluk ve manevi yüklerinin arttığını, görevi süresince personelle birlikte özellikle gençlere ve 4-6 yaş gurubu çocuklara yönelik çalışmalar yürütüleceğini, bunun için 4-6 yaş Kur’an Kursları ile yatılı hafızlık kursu açmak için çalışılacağını; kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ile beraber ilçeye hizmet etmek için el birliği ile çalışacaklarını, dini, sosyal ve kültürel alanda hazırlanacak projeleri hayata geçireceklerini belirtti. Ayrıca, Müftülük hizmetlerinin daha verimli bir şekilde sunulabilmesi için ivedi olarak hizmet binasına ihtiyaç olduğunu, bunun da personel ve halkımızla birlikte en kısa zamanda yapılabileciğini söyledi.

Müftümüz Ahmet Dilek, Kurum misyon ve vizyonu gözetilerek, toplumun dinî, manevi ve ahlaki değerlerini canlı tutmak amacıyla İslâm dininin temel kaynaklarına dayalı sahih ve güncel bilgi ile toplumu din konusunda aydınlatmak, inanç, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek ve ibadet yerlerini yönetmek; İslam Dini ile ilgili, güvenilen ve referans alınan bir kurum olmak amacıyla çalışacaklarını söyledi.