18.09.2024

KAYMAKAMIMIZA MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ZİYARETİ

Kaymakamımız Sayın Erol RÜSTEMOĞLU; Hz. Peygamberimizin (sav) doğumunun sene-i devriyesinde kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçe Müftümüz Sayın Yusuf BİNGÖL, Şube Müdürü Seyit Ali CANTÜRK, Vaizler Osman ÇAVUŞLU, Dr. Amine Nuriye ÇITIRIK, Aslıhan CANTÜRK ile Din Hizmetleri Uzmanı Yahya ÇAMUR’dan oluşan heyeti makamında kabul etti.

Müftümüz, yürütülmekte olan din ve eğitim hizmetleri, projeler ve hafta dolayısıyla yapılacak etkinlikler hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, Sayın Kaymakamımızın Mevlid-i Nebi Haftası’nı kutladı. Sayın Kaymakamımız da, hafta dolayısıyla günümüzde din görevlilerinin sorumluluklarının çok yönlü olduğuna dikkat çekerek Müftümüze heyetiyle, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Oldukça verimli geçen ziyarette Müftümüz Sayın Kaymakamımıza, Başkanlığımız yayınlarından mealli Kur’an-i Kerim ile bu yılın tema konusu olan “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” adlı kitabı takdim etti.

Ülkemizde, 15-22 Eylül 2024 tarihleri arası Mevlid-i Nebi Haftası olarak kutlanacak.