12.08.2024

YAZ KUR’AN KURSLARINDA “ÇEVRE AHLAKI” VE “MAHREMİYET BİLİNCİ” KONULARINDA SEMİNERLER VERİLDİ

İlçe Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Koordinatörlüğünde "Çevre Ahlakı” ve “Mahremiyet Bilinci" konularındaki seminerler; pilot Kurs olarak seçilen Merkez, Mevlâna, Karşıyaka, Ekşiler, TOKİ Hilal, TOKİ Yıldız, Şafak, Güzelyalı, Hicret, TEK Lojmanları Yaz Kur’an Kursları ile Mevlâna, Şafak, TOKİ Yıldız ve İmam-ı Azam Camileri Yaz Kur’an Kurslarında verildi.

Seminerler, Yaz Kur’an Kursları boyunca ve değişik tarihlerde İlçe Müftülüğümüz Vaizleri Dr. Amine Nuriye ÇITIRIK, Aslıhan CANTÜRK, Nuray AKGÜL, Emine AKÇA, Dilek YAMAN, Murat GÜLTEKİN ile Din Hizmetleri Uzmanı Yahya ÇAMUR tarafından verildi.

Oldukça verimli geçen ve yaklaşık sekiz yüz öğrenciye ulaşıldığı seminerlerin, her yaz devam etmesi planlanıyor.