15.08.2024

“PEYGAMBERİM ÖNDERİM” ÖDÜLLÜ HADİS YARIŞMASININ FİNALİ YAPILDI

İlçe Müftülüğümüz ADRM (Aile ve Dini Rehberlik Merkezi) Koordinatörlüğü’nde Yaz Kur’an Kursları arasında düzenlenen “Peygamberim Önderim” ödüllü hadis yarışmasının finali Müftülüğümüz toplantı salonunda yapıldı.

Final yarışmasına başta Sayın Kaymakamımız Erol RÜSTEMOĞLU olmak üzere, İlçe Müftümüz Sayın Yusuf BİNGÖL, İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ülgen GÜLLÜ ve çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı.

Final yarışması, 3.4.5 ve 6. sınıflar ile 7,8,9, ve 10. sınıflar arası olmak üzere iki kategoride yapıldı. Her iki kategoride yarışan toplam yirmi bir öğrenci arasından; kategorilerin birinci, ikinci ve üçüncüsü jüri tarafından belirlendi.

Ayrıca final yarışmasının sonunda; her kategoriden birinciler çeyrek, ikinciler bir ve üçüncüler de yarım gram altınla ödüllendirildi. Birincilere ödüllerini Sayın Kaymakamımız Erol RÜSTEMOĞLU, ikincilere ise İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ülgen GÜLLÜ ve üçüncülere de İlçe Müftümüz Yusuf BİNGÖL takdim etti.

Her iki kategorideki öğrencilerimiz, toplamda seksen hadisi ezberleyerek aslında gönüllerimizin birincileri olmuştu!