23.03.2021

Öğrenciler Arası Yarışmalarımız Sonuçlandı

“On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklâl”

Gölbaşı İlçe Müftülüğümüzde, İstiklal Marşı ve milli şair Mehmet Akif Ersoy’un gençler tarafından daha iyi anlaşılması amacıyla; “On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal” konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi.

İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılı münasebetiyle ilçemizde düzenlenen "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" Resim ve Kompozisyon yarışması sonuçlandı. İlçe Müftülüğümüzde alanında uzman kadrolarca oluşturulan Komisyon, tüm başvuruları titizlikle değerlendirerek başarılı olanları belirledi.

Yarışma sonucunda Liselerarası Kompozisyon yarışmasında Gölbaşı Özel Sevgi Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Kevser ATASEVEN birinci olmuştur.

Ortaokullar arasında yapılan Resim Yarışmasında ise Karagedik Ercan Ortaokulu öğrencilerinden 6. sınıf öğrencisi Irmak TEMUR 3. olurken, 5. sınıf öğrencisi Rojin DEMİREL 4. olmuştur.

Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda dereceye giren öğrenciler, Müftülüğümüzde düzenlenen törenle ödüllendirilmiştir.

Koronavirüs tedbirleri eşliğinde İlçe Müftülüğümüzde gerçekleştirilen Ödül Takdim Töreni'nde öğrencilerle bir araya gelen İlçe Müftüsü Ahmet DİLEK, yarışmaya katılan öğrencileri tebrik ederek emeği geçenlere teşekkür etti.