10.10.2022

KİTAP OKU-YORUM PROJESİ KAPSAMINDA "GENÇLER İNANÇTAN SORUYOR" ADLI KİTABIN TAHLİLİ YAPILDI

Diyanet İşlerin Başkanlığı' nın çok önem vererek hazırlamış olduğu Kitap Oku-Yorum Projesi kapsamında İlçemiz Müftüsü Mehmet USTA ve personellerimiz tarafından ilgi ve alakayla sürdürülmektedir. Başkanlığımız;  Personellerin bilgi ve birikimini artırmayı, donanım kazandırmayı, dinimize karşı merakı canlı tutmayı ve halkımızın suallerinin sağlıklı ve doğru bilgi ile cevap bulmasını sağlamayı amaçlayan bu proje, başta İlçe Müftümüz Mehmet USTA ve değerli hocalarımız ile alakayla son derece üst seviyede devam etmektedir.

Bu ay da "Gençler İnançtan Soruyor" adlı kitabın tahlili yapılmak üzere bir toplantı düzenlendi. Mehmet USTA başkanlığında düzenlenen toplantıda istişareler yapıldı, İslam dinin temsilcileri olarak, hocalarımızla dini sorulara doğru sağlıklı cevaplar arandı.Bu minval üzere; İlçe Müftümüz Mehmet USTA' nın konunun anlam ve önemine binaen "Allah bizlere daima kitap ile meşgul olmayı, aklımıza takılan sorulara cevap bulmayı nasip eylesin" duasıyla toplantı sona erdi.