20.05.2019

MÜFTÜ BEY VE DAİRE ÇALIŞANLARI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTULAR

Etimesgut Müftülüğü Personeli Etimesgut Müftüsü Yunus CAN tarafından verilen iftar sofrasında bir araya geldiler.

Etimesgut Müftüsü Yunus CAN, her yıl olduğu gibi bu yıl da beraber çalıştığı personeli ile aynı sofrada buluşarak iftar ettiler.

Birlik ve beraberliğin adeta sembolü haline gelen Etimesgut Müftülüğü, Müftüsünden Müdürüne, memurundan hizmetlisine kadar birbirine bağlı, amir memur ilişkisinin de üstünde abi kardeş, hatta baba evlat ilişkisi içerisinde işlerin yürütüldüğü bir ortamın oluşturulduğu örnek Müftülüklerden bir tanesidir Etimesgut Müftülüğü. Bu ortamın oluşmasında en büyük katkı ve emeği olan Müftü Yunus CAN’a tüm personel adına teşekkürü bir borç biliriz. Etimesgut Müftülüğü olarak Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.