20.05.2019

İYİLİK EKSENİNDE AİLE

Etimesgut Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Aile haftası münasebetiyle “İyilik Ekseninde Aile “ konulu konferans gerçekleştirildi.

Elvan Mevlana Camii Konferans Salonunda düzenlenen programa Ankara İl Müftü Yardımcısı Aynur YAŞAR konuşmacı olarak katıldı.

Tevhit Camii Müezzin-Kayyımı Burhan ESEN’in Kur’an tilavetiyle başlayan program, Etimesgut Müftüsü Yunus CAN’ın selamlama konuşmasının ardından, İl Müftü Yardımcısı Aynur YAŞAR’ın  “İyilik Ekseninde Aile” konulu konferansıyla gerçekleştirildi. İl Müftü Yardımcısı Konuşmasında iyiliğin sorumluluk duygusuyla birlikte çoğalabileceğine, sorumlu ve fedakâr bireyler yetiştirmenin önemine değindi. Halka açık gerçekleştirilen Program, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı öğrencilerinin sunduğu konserle son buldu.