18.01.2019

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLDİ

Etimesgut Müftüsü Yunus CAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayfer YILDIRIM’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Etimesgut Müftüsü Yunus CAN’a;  Etimesgut Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Hikmet KIRATLI, Din Görevlileri Burhan ESEN, Ayşe ERDAL ve Hatice KILIÇ eşlik etti.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü arasında imzalanan “Eğitimde İş Birliği” Protokolü kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirildi.

Etimesgut Müftüsü Yunus CAN ziyaretinde, her iki kuruma bağlı eğitim kurumlarında eğitim ortamlarının iyileştirilmesi, öğrenme, öğretme süreçlerinin geliştirilmesi konusunda karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunulmasının öneminden bahsetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayfer YILDIRIM, iş birliği protokolü çerçevesinde yapılan etkinliklerle öğrencilerimizin mesleki, akademik, sportif, sanatsal, kültürel, sosyal ve yabancı dil gibi alanlarda yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi, onlara çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılması amaçlandığını ifade etti.