16.01.2019

KÜÇÜK BEDENLERDEN BÜYÜKLERE ÖRNEK OLACAK YARDIM

Etimesgut Müftülüğüne bağlı Hz. Ebubekir Cami bünyesinde bulunan 4-6 yaş grubu öğrencileri Yemen için bağış yaptı.

Hz. Ebubekir Cami 4-6 yaş öğrencileri, Kur’an Kursu öğreticileri nezaretinde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Yemen’e Sessiz Kalma” sloganı ile başlattığı yardım kampanyasına sessiz kalmadılar.

Hz. Ebubekir Cami 4-6 yaş öğrencileri, öğreticileri nezaretinde Etimesgut Müftüsü Yunus CAN’ ı makamında ziyaret ederek harçlıklarından biriktiği parayı Yemen’e gönderilmesi için Müftü Yunus CAN’ a teslim ettiler.

Minik Yüreklerin topladığı 1180 lirayı teslim alan Müftü Yunus CAN, “ Bu yaşta infak ve yardımlaşmanın bilen ve ona değer veren bir neslin yetişmesi geleceğimize en büyük yatırımdır dedi ve öğreticilere ve bu çocukların yetişmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim dedi.”

Yemen için alına para karşılığında kesilen makbuzu Kurs öğreticisi Medine BODUR’a teslim eden Müftü Yunus CAN çocuklara çeşitli hediye ve ikramlarda bulunarak uğurladı.