03.01.2019

KURANI KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

İmam Hatipler arası Kur’anı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında bölge birincisini belirleme sınavı yapıldı.

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğü ve ev sahiplinde yapılan program, İstasyon Caddesinde bulunan Elvan Mevlana Cami konferans salonunda yapıldı.

Beş kişiden oluşan Sınav değerlendirme kurulunda Etimesgut Müftüsü Yunus CAN komisyon Başkanlığını yaptı. Beypazarı, Çamlıdere, Etimesgut, Gölbaşı, KahramanKazan, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı ve Sincan İlçelerini temsilen gelen öğrenciler arasında yapılan yarışma sonucuna göre ilk üçe girenler şu şekilde olmuştur.

Birinciliği Çamlıdere Anadolu İmam Hatip Lisesinden Yarışmaya katılan Talha KÖÇER,

İkinciliği Etimesgut- Eryaman Şehit Okan Koç Anadolu İmam Hatip Lisesinden Yarışmaya katılan Ahmet KİRAZ,

Üçüncülüğü ise üç yarışmacının puanları eşit olmaları münasebeti ile üç kişi birden üçüncü olmuştur. Bunlar:

KahramanKazan Fuat Erkmen Anadolu İmam Hatip Lisesinden yarışmaya katılan Fatih TURAN,

Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesinden yarışmaya katılan Mehmet Can PARLAK,

Etimesgut Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Anadolu İmam Hatip Lisesinden yarışmaya katılan Muhammed Yusuf KARATAŞ