02.05.2018

AİLE İRŞAT EKİBİNDEN BERAT KANDİLİ PROGRAMLARI

Aile ve Dini Rehberlik bürosu Seher Yeniçeri Caminde Berat kandili programı idrak edildi.
Etimesgut müftülüğü bayan tasavvuf musiki korosunun katılımı ve Etimesgut müftülüğü vaizi Canan ZERENAY AVAN ın konuşmacı olarak katıldığı program da Berat Gecesinin feyiz ve öneminden bahsedildi.
Kur’an Kursu Öğreticileri Fatma ENER, Hatice KALYONCU ve Güner AVCI tarafından Kur’an-ı Kerim ve mevlid-i Şerif okumalarının ardından, Kur’an Kursu Öğreticisi Aynur BEDAVALAR’ın duası ile program sona erdi.

Yine Etimesgut Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik bürosu tarafından Kredi Yurtlar Kurumunda da Berat Kandili programı düzenlendi. Kur'an Kursu Öğreticisi Sümeyya BAYTAR tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası, Etimesgut Müftülüğü vaizlerinden Fatma Yasemin GÜRBÜZ “Berat gecesinin anlam ve önemi” konulu bir sunum gerçekleştirdi.