20.09.2018

Din İstismarı İle Mücadele Semineri

20.09.2018 Perşembe günü Elmadağ 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Ve Umre Hizmetleri Eğitim Daire Başkanı Esma ERTEN ve Diyanet İşleri Başkanlığı Atama II Daire Başkanı Akif PUSMAZ’ın teşrifleriyle Din İstismarı ve FETÖ ile Mücadele konulu seminer yapıldı.

Seminer Müftülük Camii Müezzin-Kayyımı Ömer Faruk ARAZ’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU açış konuşması yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Atama II Daire Başkanı Akif PUSMAZ’ın konuşmasında, FETÖ hakkında bilgilendirme yaparak bunun gibi terör örgütlerine karşı mücadele içinde olmak gerektiğini vurguladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Ve Umre Hizmetleri Eğitim Daire Başkanı Esma ERTEN dehşete dayalı din istismarı yapan DAEŞ hakkında bilgilendirme yaptı. Dinimizi sahih kaynaklardan öğrenmenin ve öğretmenin önemine dikkat çekti.

Hediyelerin takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.