30.03.2020

CAMİ GÖREVLİLERİMİZ, VEFA SOSYAL DESTEK GRUPLARINDA...!

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan COVİD-19 saıgınından korunma tedbirleri kapsamında dışarı çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü yaşlılara ve kronik hastalığı olanlara hizmet için Vefa Destek Grupları oluşturuldu.

Her türlü dini-hayri hizmetlerde olduğu gibi, ülke genelinde Kaymakamlıkların bünyesinde oluşturulan Vefa Destek Gruplarında da tüm cami görevlilerimiz aktif bir şekilde görev almış bulunuyor. İlçemizde de 3 personelimiz koordinasyon ekibinde daimi olarak, 130'un üzerinde hocamız da koordinasyon ekibinin koordinesinde gönüllü olarak sahada daima aktif görev yapmakta, dışarı çıkmaları kısıtlanmış yaşıların ve hastaların maaşları, ilaçları vb. hertürlü ihtiyaçlarını dışarıdan temin ederek evlerinde ellerine teslim etmektedirler.

Bu vesile ile sahada milletimizin sıhhat ve selameti için mücadele eden tüm kamu/sivil çalışanlara şükranlarımızı sunar, her türlü bela ve musibetin üzerimizden kalkmasını Yüce Rabbimizden niyaz ederiz.