13.05.2019

BU AY KONUMUZ "İYİLİK EKSENİNDE AİLE" KONUĞUMUZ NEŞE OKUROĞLU HOCAMIZ...

Müftülüğümüzce, Kur'an Kurslarımıza yönelik başarıyla uygulanmakata olan "Her Ay Bir Konu Bir Konuk" etkinliği kapsamında Ankara Müftülüğü Vaizemiz Neşe OKUROĞLU İlçemizde iki konferans verdi.

İlçe Müftülüğümüz ADRB bürosunun planlaması doğrultusunda İlçemizin misafiri olan Ankara Müftülüğü Vaizemiz Neşe OKUROĞLU; öğleden önce Ebu Hanife Hafızlık Kız Kur'an Kursu Toplantı Salonunda söz konusu Kursumuzun Hafızlık ve Hafızlık Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimizle bir sohbet gerçekleştirdi.

Öğleden sonra ise; Müftülüğümüze bağlı Kur'an Kurslarımızın Öğretici ve Öğrencilerinin yanında halka açık olarak düzenlenen ve halkımızın da yoğun katılımıyla gerçekleşen “İyilik Ekseninde Aile" konulu ikinci konferansımız İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz Tahsin YAZGAN da Konferansa iştirak ederek, kısa ve müstefid bir selamlama konuşması yaptı ve Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilen bu konferanslarımıza Çubuk'lu hanımefendilerin yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek katılımcıların Ramazan ayını tebrik etti. Akabinde gerçekleşen Konferansımız; Ankara Müftülüğü Vaizemiz Neşe OKUROĞLU'nun samimi, etkili  ve zengin sunumuyla Çubuk'lu hanımefendilerin yoğun ilgi ve beğenisini kazandı.

Bu vesileyle; programda emeği geçenlere ve katılımcılara şükranlarımızı sunuyoruz.