18.01.2019

OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

2019 Yılının ilk aylık mutat personel toplantısını 17.01.2019 tarihinde Müftülüğümüz Toplantı Salonunda gerçekleştirdik.

Ocak ayı aylık personel mutat toplantısı 17.01.2019 tarihinde perşemge günü Müftülüğümüz Toplantı Salonunda, ilgili büro personeli ve Vaizlerimizin de iştirakiyle, öğleden önce Cami Görevlilerimizin, öğleden sonra ise Kur'an Kursu Öğreticilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Karşıyaka Camii İmam-Hatibi Veyis ŞEHİRLİ'nin okumuş olduğu aşr-ı şerifin kısa tefsirini yapan İlçe Müftümüz Tahsin YAZGAN;  yılın ilk toplansı olması hasebiyle yıllık plan ve programların ağırlıklı olarak ele alındığı toplantının gündem maddelerini personelimizle etraflıca değerlendirerek, yapılacak haftalık ve aylık çalışmaların raporlar halinde Müftülüğümüze bildirilmesinin, hizmetlerimizdeki verimliliğin ölçme-değerlendirmesi açısından önemini ifade etti.

Aynı şekilde öğleden sonra Kur'an Kursu öğreticilerimiz ile yapılan toplantı da yoğun bir gündemle ve olumlu istişarelerle gerçekleştirilerek, personelimizin dilek ve temennilerinin alınmasının ardından sona erdi.