15.01.2019

"Her Ay Bir Konu Bir Konuk" Konferansımız Güzel Geçti...

Başkanlığımızca, Kur'an Kurslarımıza yönelik uygulamaya konulan "Her Ay Bir Konu Bir Konuk" etkinliği kapsamında İl Müftü Yardımcımız Aynur YAŞAR, "Peygamberimizin İzinde" konulu iki konferans verdi.

İlçe Müftülüğümüz ADRB bürosunun planlaması doğrultusunda İlçemizin misafiri olan Ankara İl Müftü Yardımcımız Sayın Aynur YAŞAR hocamız; öğleden önce Ebu Hanife Hafızlık Kız Kur'an Kursu Toplantı Salonunda söz konusu Kursumuzun Hafızlık ve Hafızlık Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimize konferans verdi.

Öğleden sonra ise; Müftülüğümüze bağlı Kur'an Kurslarımızın Öğretici ve Öğrencilerinin yanında halka açık olarak düzenlenen ve halkımızın da yoğun katılımıyla gerçekleşen ikinci konferansımız İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz Tahsin YAZGAN'ın da eşleri hanımefendi ile birlikte iştirak etti ve kısa ve anlamlı bir selamlama konuşması yaparak; bu tür programların her ay devam edeceğini müjdeledi. Konferansımız; İl Müftü Yardımcısı Sayın Aynur YAŞAR hocamızın samimi, etkili  ve zengin sunumuyla Çubuk'lu hanımefendilerin yoğun ilgi ve beğenisini kazandı.

Bu vesileyle; programda emeği geçenlere ve katılımcılara şükranlarımızı sunuyoruz.