10.01.2019

OCAK AYI İLÇEMÜFTÜLERİ TOPLANTISI ALTINDAĞ'DA YAPILDI.

Ankara Müftülüğümüzce her ay gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Ocak Ayı İstişare Toplantısı 02/01/2019 Çarşamba günü Altındağ İlçemizde yapıldı.

Altındağ Müftülüğü'nün ev sahipliğinde Ankara Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu, Iğdır İl Müftüsü Mustafa Tekin, İl Müftü Yardımcılarımız, Çubuk Müftümüz Tahsin YAZGAN ile birlikte 25 İlçe Müftüsü ve Şube Müdürlerinin katılımıyla 02/01/2019 Çarşamba günü Müftülük Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda, genel gündem maddelerinin yanı sıra, “2019 Yılı Eylem Planı” istişare edildi.

Toplantının ardından Altındağ İlçe Kaymakamı Erol Karaömeroğlu'nun da teşrifleriyle İl Müftümüz ve beraberindekilerce Ulucanlar Cezaevi Müzesi ziyaret edildi.

Bu vesileyle toplantıya ev sahipliği yapan Altındağ İlçe Müftümüz Enver TÜRKMEN hocamızın şahsında tüm katılımcılara teşekkür ediyor, 2019 yılının bu ilk istişara toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyoruz.