28.10.2022

GENÇLİĞE DEĞER..!

Çubuk Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle düzenlenen Liseler Arası 40 Hadis Ezberleme Yarışmamızın "Ödül-Takdim" programı Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda geniş katılımlı bir şekilde gerçekleştirildi.

Konuşmacı olarak Ankara İl Müftü Yardımcısı Fazlı MUTLU'nun katılım sağladığı programımıza Belediye Başkanı, Milli Eğitim Müdürü, Birim Amirlerinin yanısıra Okul Müdürleri, Öğretmenler, Din Görevlilerimiz, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz,Öğrenciler ve Veliler teşrif ettiler.

Yarışmamıza Liselerin ön elemelerinden geçen finalist 36 öğrencimiz katılım sağlayarak, aralarından ilçe geneli ilk 5 öğrencimiz altın hediyesiyle ödüllendirilmenin yanında tüm öğrencilerimize katılım belgesi ve Başkanlığımızın Gençlik Kitabı hediye edildi. Kaybedeni olmayan, sadece kazananı olan 40 Hadis Ezberleme yarışmasına katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, hayatlarımızın Rasulullahın (s.a.v.) hayatı ve sünneti seniyyesiyle hayat bulmasını Cenabı Hakk'tan niyaz ederiz.