21.09.2022

Ömürdede Kur'an Kursu'nda başlatılan geniş çaplı iç tadilat -tamiratta sona yaklaşılıyor...!

Müftülüğümüz Ömürdede Kur'an Kursunda mahallindeki yoğun talebi karşılayabilmek adına yetişkinler ve özellikle de 4-6 Yaş Grubu Şube kapasitesini artırmak amacıyla başlatılan ve İlçe Müftümüz Tahsin YAZGAN'ın yakından takip ettiği geniş çaplı iç tadilat -tamirat ve ihata duvarı dahil çevre düzenlemesi çalışmaları, müftülük personelimizin ve mahalle sakini hayır sahiplerimizin takdire şayan maddi-manevi destekleriyle kısa sürede tamamlanma aşamasına gelmiş bulunuyor.

Bu vesileyle; Ömürdede Kur'an Kursumuzun bir katı yetişkinler, bir katı da 4-6 Yaş Grubuna mahsus 4-5 derslikli örnek bir kursa dönüşmesinde maddi-manevi emeği geçenlere şükranlarımızla öğrencisinin bol, verilecek eğitimin makbul olmasını diliyoruz.