19.07.2019

“15 Temmuz Vatan Sevgisi” Çiziyorum Boyuyorum Etkinliği Yoğun Katılım ve Coşkuyla Gerçekleştirildi

15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminin sene-i devriyesi münasebetiyle Müftülüğümüzce tertip edilen “15 Temmuz ve Vatan Sevgisi” temalı çiziyorum boyuyorum etkinliği Kocatepe Camii Fuar alanında gerçekleştirildi. Kocatepe Camii Müezzin Kayyımı İbrahim ÇAKILLI’nın Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte İlçe Müftümüz Ali GÜLDEN ve İl Müftü Vekili Ali ÜNAL birer konuşma yaptılar. Bir öğrencimiz 15 Temmuz Şehitleri için yazdığı şiirini okudu. Akabinde engelli öğrenciler işaret diliyle vatan marşını okudular.

Daha sonra öğrenciler Vatan Sevgisini ve 15 Temmuz hakkındaki duygu ve düşüncelerini yaptıkları resimlerle ifade ettiler.

Öğrenciler Türkiye haritası üzerine boyalı elleri ile basarak bu vatan bizim ve bize emanet dediler. Etkinlik İlçe Müftülüğümüzce yapılan ikramların ardından sona erdi.