15.05.2019

Engelli İftarına Yoğun Katılım

Dünya Engeliler Haftasında vesile edilerek müftülüğümüzce engellilere dönük Meyra Palace Otelde iftar düzenlendi.

İftara müftülüğümüzce açılan 6 ayrı sınıfta eğitime devam eden ve farklı engelleri olan 60 kursiyerin yanı sıra davetli 150 misafir iştirak etti. Program Kuran-ı Kerim tilaveti, yemek ve duadan sonra konuşmalar belge ve plaket takdimi ile devam etti. İftara Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete BUHARA, Diyanet İşleri Başkanlığı Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Bayram DEMİRTAŞ, İl Emekli Koordinatörü Hilal YAZICI, İlçe Koordinatörlerimiz iş adamları Fatih ŞAHİN ve Cemil BİLİR’in yanı sıra davetliler iştirak etti. Programda 60 engelli öğrenciye belge 6 öğretici ve iftar yemeğini üstlenen Fatih ŞAHİN ’ede plaket takdim edildi.