28.12.2018

Ahmet Hamdi Akseki Camii 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencilerimizle şenlendi.

Çankaya Müftülüğü 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencileri öğle namazında “camiyi seviyorum camiye geliyorum” teması ile Akseki Camii’nde bir araya geldi. Namazı Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ali ERBAŞ kıldırdı. Namaza müteakip öğrenci ve velilerine hitap eden ERBAŞ çocuklara hitaben sizler camilerin süsü ve çiçeklerisiniz dedi. Müftülük personeli ve öğrenci velilerine de teşekkür etti.

İlçe Müftülüğünce çocuklara özel olarak bastırılan balonları da dağıttı. Öğrenci ve velilerine çorba, süt ve kek ikramı ile etkinlik tamamlandı. Etkinliğe yaklaşık 350 öğrenci velisi ile birlikte iştirak etti.

İlçe Müftümüz Ali GÜLDEN’in koordine ettiği etkinliğe İl Müftümüz Sayın Mehmet SÖNMEZOĞLU da katıldı.