20.12.2018

Aylık Personel Toplantımız Kaymakamımız Sayın Hüdayar Mete BUHARA ‘nın teşrifiyle gerçekleşti

Cami ve Kuran Kursu Öğreticilerine ayrı olarak gerçekleştirilen aylık toplantımızın cami görevlileri bölümü Kaymakamımız Sayın Hüdayar Mete BUHARA’nın teşrifleriyle icra edildi.

Cami görevlilerine hitap eden BUHARA “Toplumumuzda dine ve din görevlilerine büyük bir teveccühün olduğuna dikkat çekerek bu teveccühe uygun bir din hizmeti üretilmesinin önemini vurguladı. Bunun gerçekleştirilebilmesi içinde özü ve sözüyle bir her zaman kendini geliştirip yenileyen İmam ve Müezzin tipine ihtiyaç duyulduğuna işaret etti.

Toplantı İlçe Müftümüz Ali GÜLDEN’in gündem ve genel konular üzerindeki bilgilendirmesi ile tamamlandı.