12.12.2018

Çankaya Müftülüğü Akşam Dersleri

Çankaya Müftülüğünün Cami dersleri kapsamında açmış olduğu akşam Kursları devam ediyor.

Sokullu Mehmet  Paşa Camiinde 1 Ekimde başlayan kursta 26 yetişkin elif-ba yı bitirerek Kuran’a geçtiler.

Her yaştan ve meslekten oluşan kursiyerlerin takip ettiği kursa cemaat yoğun katılım sağladı.

Programda cemaat ve kursiyerlere bir konuşma yapan Çankaya Müftüsü Ali GÜLDEN : Camilerde açılan akşam kurslarının her yaştan cami cemaatine hitap eden kurslar olduğunu ve bu kurslara düzenli olarak devam edenlerin kısa sürede Kur’ana geçip Peygamber efendimizin müjdelediği en hayırlı insanlar arasına girdiklerini ifade etti. Benzer kursları İlçedeki bir çok camide açıldığını ifade ederek Kur’an okumayı bilmeyenleri bu kurslara katılmaya davet etti.

Program sonunda Kur’an okumaya başlayan  kursiyerlere Kur'anı Kerim hediye eden GÜLDEN çay sohbetinde Kuran öğrenmeye azmeden kursiyerlerle tek tek ilgilenip  sohbet etti. Cami Görevlisi Osman DOĞAN üstün özveri  ve gayretinden dolayı teşekkür etti.