04.12.2018

Diyanet İşleri Başkanımız Engelli Kursumuzu ziyaret etti.

3 Aralık Engelliler Haftası münasebetiyle Çankaya Müftülüğü Gençlik Merkezinde eğitime devam eden ve yaşları 20-60 arasında değişen 62 engelli kursiyerimizi, Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ali ERBAŞ ve  eşi hanımefendi ziyaret ettiler.

Ziyarette Çankaya Kaymakamımız Sayın Hüdayar Mete BUHARA, İl Müftümüz Sayın Mehmet SÖNMEZOĞLU, Daire Başkanı Sayın Bayram DEMİRTAŞ, İlçe Müftümüz Sayın Ali GÜLDEN ve Eşi, Engelli koordinatör ve Öğretmenlerde hazır bulundu.

Basının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette ERBAŞ Başkanlığımızın son yıllarda engellilere dönük çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ve Türkiye derecesi olan engellilerden Kuranı Kerim dinledi. Engellilerle tek tek sohbet eden Başkandan engelli kursiyerler Ankara'ya büyük bir engelli merkezini açılmasını talep ettiler.  Bu talebi olumlu karşılayan Başkandan ERBAŞ Ankara’nın tamamına hitap edecek Engelli Merkezi sözü verdi.

Program Gençlik Merkezi Salonunda toplu olarak gerçekleştirilen oturum ve ikramlarla tamamlandı.