23.11.2018

Beytepe Kampüsü Gazze Camii’nde “Gençlik Söyleşisi ve Mevlid-i Nebi” etkinlikleri gerçekleştirildi.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Gençlik Söyleşisi ve Mevlid-i Nebi Etkinlikleri Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Gazze Camiinde 21.11.2018 tarihinde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Kurtuluş Camii imam Hatibi Muhammed Zahid KARALI’nın Kuran tilavetiyle başlayan program Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı ve Din İşleri Yüksek üyesi Prof. Dr. Mehmet ÜNAL ve Çankaya Müftüsü Ali GÜLDEN’in konuşmaları ile devam etti.

Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Muhammed Mansur SAĞIR’ın Kuran tilaveti sonrası ödüllü bilgi yarışması yapıldı. Yarışma internet ortamında ve en önce cevap verenlerin daha yüksek puan aldığı puanlama sistemine göre yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere laptop, altın ve para ödülü verildi.

Öğrenciler caminin bir bölümünde açılan Kagem Sanat Koordinatörü Semra ATA ve öğrencilerine ait Tezhip ve Hat eserlerinden oluşan sergiyi gezdiler. Programa katılan tüm öğrencilere etli pilav, kitap ve canlı gül takdimi ile sona erdi.