23.11.2018

Çankaya’da İlkokul, Ortaokul ve Liselerde Mevlid-i Nebi Coşkusu

Mevlid-i Nebi Haftası etkinliklerinin ana başlığının “Hz Peygamber ve Gençlik” olarak belirlenmesi İlçemizdeki bir çok okulda İlçe Müftülüğümüzle ortaklaşa programlar icra edilmesine imkan sağladı. Mimar Kemal Lisesi, İMKB İmam-Hatip Ortaokulu ve Çankaya İlkokulu bunlardan sadece bir kaçı idi. Söz konusu okul programlarında Hz Peygamber ve Gençlik üzerine konferanslar kitap,  gül dağıtımı ve değişik ikramlar yapıldı. Programlara öğrenciler yoğun ilgi ve alaka ile katılım sağladılar ve dikkatle takip ettiler. Mevlid-i Nebi Haftası etkinliklerinin ana başlığının “Hz Peygamber ve Gençlik” olarak belirlenmesi İlçemizdeki bir çok okulda İlçe Müftülüğümüzle ortaklaşa programlar icra edilmesine imkan sağladı. Mimar Kemal Lisesi, İMKB İmam-Hatip Ortaokulu ve Çankaya İlkokulu bunlardan sadece bir kaçı idi. Söz konusu okul programlarında Hz Peygamber ve Gençlik üzerine konferanslar kitap,  gül dağıtımı ve değişik ikramlar yapıldı. Programlara öğrenciler yoğun ilgi ve alaka ile katılım sağladılar ve dikkatle takip ettiler.