26.04.2024

NİSAN AYI MUTAD PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Müftülüğümüz aylık mutad personel toplantısı Nisan ayı, TDV Genel Merkezi konferans salonunda yapıldı.

Toplantı Kocatepe Camii imam-hatibi Mehmet ATICI’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Aylık toplantıda konuşma yapan İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR, Ramazan ayı ile ilgili genel bir değerlendirme yaparak çalışmalarından dolayı görevlilere teşekkür etti.

Müftümüz toplantıda tamamlanma aşamasına gelen TDV İyilik Çarşısının son durumu hakkında bilgi verdi. İyilik Çarşısında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın belli bir program ve plan çerçevesinde market alışverişi yapabileceklerini ifade eden Müftümüz, çarşıda bulunacak malzemelerin tedariki konusunda görevlilerimizden destek istedi. Ayrıca, proje aşaması tamamlanan Müftülük Hizmet Binası ile ilgili hazırlanan görselleri gösterdi.

Toplantı şube müdürü Fatih SANCAK’ın gündemi aktarması ile son buldu.