22.04.2024

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ HAFİZELERİ UMREYE GİDİYOR

Müftülüğümüz Yaşamkent Hz.Aişe ve Kırkkonaklar Rıfat Mualla Şahin Hafızlık Kur’an kursu öğrencileri, Kur’an kursu öğreticileri ile birlikte şevval ayında umreye gidiyorlar.

Umre yolculuğu öncesi Yaşamkent Hz.Aişe Kur’an kursunda öğrenciler ile bir araya gelen İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR, kendilerinden bol bol tavaf yapmalarını ve başta Gazzeli müslümanlar olmak üzere tüm müslümanlar ve ülkemiz için dua etmelerini söyledi.

Müftümüz Mustafa BAYTAR, 25 öğrencinin umreye gitmesine katkı veren hayırsever vatandaşlara teşekkür ederek Kur’an kursu yöneticisi Ayşe BAYAR ile Kur’an kursu öğreticileri ve hafızlık öğrencilerine hayırlı yolculuklar diledi.

20 Nisan 2024 Cumartesi günü Medine’ye gidecek umre yolcuları 04 Mayıs 2024 Cumartesi günü dönecekler.