02.04.2024

MÜFTÜLÜK İFTAR PROGRAMI

Müftülüğümüz tarafından engelli yakını olan görevlilerimiz, hafızlık Kur’an kursu öğreticileri, Emekli Din Görevlileri Derneği üyeleri, 81 İl 81 Arife Çiçeği Kampanyası Projesi kapsamında ülkemizde bulunan Danimarka Türk Diyanet Vakfı Gönüllüleri ve İmam-Hatip Ortaokul ve Lisesi müdürlerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Türkkonut’un katkılarıyla düzenlenen iftar programına İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR’ın yanı sıra TDV Genel Müdürü İzani TURAN, Türkkonut Genel Başkanı Yılmaz ODABAŞI, Emekli Din Görevlileri Derneği Başkanı Arif SOYTÜRK ve görevlilerimiz katıldılar.

Program öncesi 18 Mart Çanakkale Şehitleri ve Deniz Zaferi Anma Günü münasebetiyle yapılan şiir yarışmasında Çankaya birincisi olan Beştepe Şehitleri İmam-Hatip Ortaokulu öğrencisi Gülnihal YERLİKAYA şiirini okudu.

Programda konuşma yapan Müftümüz Mustafa BAYTAR, desteklerinizden dolayı Türkkonut Genel Başkanı Yılmaz ODABAŞI’na teşekkür ederek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramına ulaştırmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz etti.

Programın sonunda 81 İl 81 Arife Çiçeği Kampanyası Projesi çerçevesinde hediye kartların teslimini yapmak üzere ülkemizde olan Danimarka Türk Diyanet Vakfı Gönüllüleri ve gençlik koordinatörleri ile fotoğraf çekimi yapıldı.