01.04.2024

RAMAZANDA KURS ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Yaygın Din Eğitimi Takip Komisyonu, Ramazan ayında Kur’an kursu ziyaretlerine devam ediyor.

Komisyon çalışmaları kapsamında İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR, Cebeci Çamlıtepe Kur’an kursunu ziyaret etti ve mukabele için gelen vatandaşımıza Çamlıtepe Camii’nde okunan cüzde anlatılan konular hakkında sohbette bulundu. Sohbet sonrası Çamlıtepe Camii ile ilgili olarak görevlilerden bilgi aldı.

İkinci olarak Akdere Fazilet Kur’an kursuna geçen Müftümüz Mustafa BAYTAR, yetişkin sınıfında mukabelesi okunan cüzde anlatılan konuları aktardı ve 4-6 yaş öğrencilerin okuduğu duaları dinledi.

Son olarak Kalıpçılar Kur’an kursunu ziyaret ederek 4-6 yaş öğrencilerinin yaptığı resimleri hediye olarak aldı. Kalıpçılar Camii görevlisinden cami hakkında bilgi aldı ve kütüphane, gençlik merkezi yapılması planlanan alanda incelemelerde bulundu.