29.03.2024

ŞEHİT AİLELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Çankaya Kaymakamlığı ve Müftülüğümüz katkılarıyla düzenlenen iftar programında şehit aileleri bir araya geldi.

İftar programına İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet AKTAŞ, Çankaya Kaymakamı Murat DURU, Ankara İl Müftüsü Dr.Hasan ÇINAR, İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR, daire amirleri ve şehit aileleri katıldılar.

Programda Kocatepe Camii müezzin-kayyımı Furkan TIRAŞÇI Kur’an-ı Kerim okudu. İftar sonrası Ankara İl Müftüsü Dr.Hasan ÇINAR yemek duası yaptı ve şunları söyledi;”Biz millet olarak mazlumun yanında; zalimin karşısındayız. Allah yolunda ölenler, diridirler. Allah bizi şehitlerimize layık eylesin.”

Programda konuşma yapan Çankaya Kaymakamı Murat DURU, canlarını bu topraklar için seve seve feda etmiş şehitlerimize hizmet etmek üzere ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

İçişleri Bakanı Mehmet AKTAŞ ise şehit aileleri ile birlikte olmaktan memnun olduklarını ifade ederek onlara layık olmak için çalıştıklarını söyledi.