27.03.2024

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ VE MÜSDAV İŞBİRLİĞİNDE GENÇLİK İFTARI

Müftülüğümüz ve MÜSDAV (Uluslararası Müslüman Topluluklarla Dayanışma Vakfı) işbirliği ile Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde gençlik iftarı düzenlendi.

İftar programına İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR, MÜSDAV Genel Başkanvekili Haydar BEKİROĞLU, gençlik koordinatörleri, MÜSDAV koordinatörleri, manevi rehberler ve üniversite öğrencileri katıldılar.

İftar sonrası dua yapan Müftümüz Mustafa BAYTAR, gençlere kısa bir konuşma yaparak yoğun katılımlarından dolayı teşekkür etti. MÜSDAV Genel Başkanvekili Haydar BEKİROĞLU da MÜSDAV olarak gençlere özel önem verdiklerini ve Çankaya Müftülüğünün çalışmalarına destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Diyanet TV’ye gençlik iftarı ile ilgili bilgi veren Müftümüz, teravih namazı öncesi vaaz etti.