23.01.2023

UMRE YOLCULARINI MEDİNE’YE DUALARLA UĞURLADIK

Müftülüğümüz tarafından yarıyıl tatiline yönelik olarak düzenlenen Özel Ankara-13 (Çankaya) umre yolcularını Esenboğa Havalimanından dualarla Medine’ye uğurlandı. Uğurlama programına Ankara İl Müftüsü Dr.Hasan ÇINAR, İlçe Müftümüz ve Kafile Başkanı Mustafa BAYTAR, kafilede yakınları bulunan Başkanlık Vaizi Osman ŞENER, kafile din görevlileri, umre yolcuları ve yakınları katıldılar. Uğurlamada konuşma yapan Müftümüz Mustafa BAYTAR, Kur’an kursu öğreticileri Leyla İPEK, Esra TARLACI, Hatice GÖLGE, Fatma CEYLAN, Arzu EROĞLU, Şaziye ÇETİN ve Kadriye AKGÜN’ün destekleri ile oluşturulan kafilede 191 kişinin olduğunu, 15 gün kutsal topraklarda kalacaklarını söyledi ve katılımlarından dolayı İl Müftümüze teşekkür etti. Umre kafilesi İl Müftümüz Dr.Hasan ÇINAR’ın yaptığı dua ve umre yolcuları ve yakınlarıyla helallik dilemesi sonrasında Medine’ye uçtu.