19.01.2023

OCAK AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Görevlilerimize yönelik olarak yapılan Ocak ayı personel toplantısı İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Ahmet Hamdi Akseki Camii imam-hatibi Muhammet Mansur SAĞIR’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ve TDV konferans salonundaki toplantıda Müftümüz Mustafa BAYTAR, 23 Ocak Pazartesi günü itibarıyla üç ayların başlayacağını ve hazırlıklara başlanması gerektiğini söyledi. Üç ayların aynı zamanda Ramazan ayını da müjdelediğini belirterek Müftülük olarak gerekli hazırlıkları yapmaya başladıklarını ifade etti. Personel toplantısı şube müdürleri Fatih SANCAK ve Dr.Şafak ÇATAL tarafından gündem maddelerinin aktarılması ile sona erdi. Ayrıca Din Hizmetleri Uzmanı Dr.Abdullah Servet YILMAZ, Diyanet Aylık derginin muhtevası ve ana gündem konusu hakkında sunum yaptı.