18.01.2023

HEDİYEM KİTAP OLSUN KAMPANYASINA DESTEK

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle düzenlenen ve okullar ile Kur’an kurslarına kütüphane kazandırmayı hedefleyen Hediyem Kitap Olsun kampanyası kapsamında TDV Çankaya Kadın Kollarının organize ettiği kermeste toplanan 118.741-TL İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR tarafından İl Müftümüz Dr.Hasan ÇINAR’a teslim edildi. Şube Müdürü Hamza ÖZKAN ve Çankaya Kadın Kolları Sorumlusu Eda YAMAN’ın da katıldığı programda Müftümüz Mustafa BAYTAR, kampanyaya destek olma gayesiyle Kur’an kursları öğrencilerinin Kocatepe Camii’nde kermes yaptıklarını belirtti. İl Müftümüz Dr.Hasan ÇINAR, Çankaya kadın kolları ile Kur’an kursu öğretici ve öğrencilerine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.