16.01.2023

ŞEHİT ANNELERİ, HAFIZLAR, ÜNİVERSİTE VE 4-6 YAŞ ÖĞRENCİLERİ SABAH NAMAZINDA BULUŞTULAR

Müftülüğümüz tarafından Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde düzenlenen sabah namazı buluşmasında şehit anneleri, Ümitköy İmam-Hatip Lisesi kız ve erkek hafızları, KYK yurtlarında kalan kız üniversite öğrencileri ile Hacı Derviş Kur’an kursu 4-6 yaş grubu öğrencileri bir araya geldiler. Sabah namazı ve tesbihatın ardından sohbet eden İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR, vatan toprağı için evlatlarını şehit veren aileler ile camide buluşmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ayrıca üç aylar öncesi maddi ve manevi hazırlık yapılmasının önemli olduğunu belirtti. Sohbetin sonunda dua eden Müftümüz Mustafa BAYTAR şehitlerimiz rahmet diledi. Programın bitiminde cemaate çorba ve simit ikram edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Ana Ocağı projesi kapsamında yapılan sabah namazı buluşmasında katkılarından dolayı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ferudun İNANÇ ve Gençlik ve Spor il Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz.